Να βάλω Ντετέκτιβ;

//Να βάλω Ντετέκτιβ;

Να βάλω Ντετέκτιβ;

Να βάλω Ντετέκτιβ;

Σκέφτεστε να προσλάβετε έναν Ιδιωτικό Ντετέκτιβ για την υπόθεση σας; Είναι μία σωστή σωστή απόφαση για την άμεση επίλυση της υπόθεσης που σας απασχολεί. Ένας Ιδιωτικός Ερευνητής μπορεί να συλλέξει στοιχεία για εσάς που εσείς σίγουρα δεν μπορείτε.

Τα γραφεία μας διαθέτουν εκπαιδευμένη ομάδα, τεχνολογικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, συμβουλευτική ομάδα για το πως πρέπει να χειριστείτε την υπόθεση σας για την άμεση λύση και συλλογή στοιχείων.

Διεξάγουμε έρευνες κάτω από αυστηρά μέτρα εχεμύθειας και λεπτότητας. Χειριζόμαστε την κάθε υπόθεση με τον τρόπο που το απαιτεί. Καμία υπόθεση δεν είναι ίδια!

Τα γραφεία μας και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει με όποια υπόθεση έχετε άμεσα με αξιόπιστα αποτελέσματα.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 6906277390

Τι έρευνες μπορεί να διεξάγει τα γραφεία μας

Αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον/την σύντροφο σας; Έχετε αντιληφθεί παράξενη συμπεριφορά αλλά δεν μπορείτε να αποδείξετε τις υποψίες σας; Τα γραφεία μας διεξάγουν αποτελεσματικές έρευνες, για εσάς. Συλλέγουμε στοιχεία, παρακολούθηση 24 ώρες, με τεχνολογικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας που μόνο τα γραφεία Γεωργαντίδης διαθέτουν στην Ελλάδα. Όλα τα στοιχεία συλλέγονται και φθάνουν στα χέρια σας όσο πιο άμεσα γίνετε.Έχετε συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη των ερευνών-παρακολούθηση για την υπόθεση σας.

Η ανάλυση του DNA αποτελεί ένα αναπόσπαστο σε υποθέσεις που αφορούν Φόνους, βιασμούς, Μοιχείες, Πατρότητα κ.α. Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα κέντρα ταυτοποίησης DNA.

  • Παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων και ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων, κλήσεων και μηνυμάτων.

Διαθέτουμε ειδική ομάδα ηλεκτρονικών για κινητά τηλέφωνα καθώς και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μπορούμε να κάνουμε ανάκτηση όλων των διαγραμμένων αρχείων από συσκευές κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στοιχεία που αφορούν κάποια απάτη ασφαλιστική. Οι ασφαλιστικές απάτες σήμερα αποτελούν το 15% του συνόλου των αποζημιώσεων που καταβάλλονται ετησίως για τις ασφαλίσεις που αφορούν ζημιές. Η ασφαλιστική απάτη αποτελεί  ποινικό αδίκημα και αντιμετωπίζονται πολύ σοβαρά από τα Ελληνικά δικαστήρια. Περιπτώσεις που αποτελούν τις ασφαλιστικές απάτες έχουν να κάνουν, με στημένα αυτοκινητιστικά ατυχήματα, εργατικά ατυχήματα και αποζημιώσεις εργαζομένων, με ασφάλειες υγείας και υγειονομική περίθαλψη, με εικονικούς τραυματισμούς ή θανάτους, με αποζημιώσεις σε στημένες κλοπές σπιτιών ή εμπορευμάτων καταστημάτων και με διάφορες άλλες περιπτώσεις.

Μια δικαστική υπόθεση είναι πάντα σοβαρή και για τον μηνυτή αλλά και για τον κατηγορούμενο. Τα περισσότερα στοιχεία που θα μπορέσουμε να καταθέσουμε στα Ελληνικά δικαστήρια θα είναι αυτά που θα βοηθήσουν στο αποτέλεσμα μιας δίκης. Ο χρόνος, η έρευνα η συλλογή στοιχείων και η εμπειρία από τους συνεργάτες σας σε μια Δικαστική Υπόθεση  είναι απαραίτητα για ένα σωστό αποτέλεσμα. Διεξάγουμε έρευνες που σας δείνουν άμεσα  στοιχεία για τα συμφέροντα σας και για την προστασία σας.

Με την σωστή έρευνα και την γνώμη αν θέλετε ενός δεύτερου νομικού σύμβουλου του γραφείου μας βοηθάτε τα Ελληνικά δικαστήρια να έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της υπόθεσής σας. Ακόμα σας δίνεται η δυνατότητα να ερευνήσετε μέσω του γραφείου μας κατά πόσο ισχύουν κάποια στοιχεία που παραθέτουν μάρτυρες από την αντίθετη πλευρά ακόμα και να αποδείξετε ότι ο μάρτυρας είναι ψευδομάρτυρας εάν κάτι τέτοιο προκύπτει από την έρευνα.

Κατά καιρούς υπάρχουν εγκλήματα τα οποία για κάποιους λόγους έχουν καταγραφεί σαν ανεξιχνίαστα με χιλιάδες σκονισμένους φακέλους στις αποθήκες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και σε άλλα Αστυνομικά παραρτήματα.

Λόγω πολλών περιστατικών και ελλείψεις δυναμικού προσωπικού πολλές υποθέσεις εκκρεμούν. Πολλές υποθέσεις “κλείνουν” χωρίς να εξιχνιαστεί.

Υπάρχουν περιπτώσεις που άνθρωποι φοβούμενοι να μην κλείσει η υπόθεση χωρίς να έχει βρεθεί ο ένοχος  έψαξαν με τη βοήθεια ιδιωτικών *ντετέκτιβ   προκειμένου να βοηθήσει τις αστυνομικές αρχές να εξιχνιάσουν το έγκλημα και να βρεθεί ο ένοχος.

Ειδικές Υπηρεσίες για επιχειρήσεις

Επειδή κάποιες ανάγκες μιας επιχείρησης απαιτούν χρόνο, διακριτικότητα και εμπειρία για να διαλευκάνουν κάποιες έρευνες, το γραφείο μας μπορεί να ασχοληθεί με αυτές.

Να βάλω Ντετέκτιβ;

Τι παρέχουμε:

Βιομηχανική αντί-κατασκοπία.

Έλεγχος ενεργειών προσωπικού Συνεργατών.

Έλεγχος παράλληλης δραστηριότητας Συνεργατών.

Έρευνα για χαμένα χρήματα.

Έρευνα αξιοπιστίας και φερεγγυότητας νέων και παλαιών Συνεργατών.

Έρευνα εν δυνάμει και ενδεχόμενων πελατών.

Έρευνα για εύρεση οφειλετών.

Ο έλεγχος γίνεται από το γραφείο μας με διακριτικότητα.

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Γεωργαντίδης με εμπειρία στο χώρο των Ερευνών 30 χρόνια και άνω. Σίγουρο και εγγυημένο αποτέλεσμα!

idivtikos Ntetektib

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο 6906277390

Να βάλω Ντετέκτιβ; Στο ερώτημα αυτό λοιπόν όπως καταλαβαίνετε είναι πως ΝΑΙ. Ένας ιδιωτικός ερευνητής θα σας δώσει στοιχεία που μόνοι σας δεν μπορείτε να έχετε. Ένας ιδιωτικός ερευνητής θα σας προσφέρει την άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

By | 2022-12-02T09:24:04+00:00 June 6th, 2021|Uncategorize|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment