Γραφεία Ντετέκτιβ

Γραφεία Ντετέκτιβ

Γραφεία Ντετέκτιβ

Έχετε κάποια υπόθεση ή σας απασχολεί κάποιο άτομο, θέλετε να βρείτε στοιχεία αλλά δεν. μπορείτε και έχετε σκεφτεί την λύση να ζητήσετε βοήθεια ενός Ιδιωτικού Ερευνητή; Σίγουρα για να έχετε φτάσει εδώ να διαβάζετε αυτό το άρθρο σίγουρα θα έχετε είδη ξεκινήσει να σκέφτεστε την λύση του ιδιωτικού Ερευνητή. Η λύση του Ιδιωτικού ερευνητή είναι μία πολύ καλή λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί, αν θέλετε άμεσα να έχετε στοιχεία στα χέρια σας για την υπόθεση ή το άτομο που σας απασχολεί για να φτάσετε άμεσα στη λύση του προβλήματος.

Μην το σκέφτεστε αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και ρωτήστε μας……..

Αν ακόμα σκέφτεστε αν όντως υπάρχει Ιδιωτικός Ερευνητής-Ντετέκτιβ και ότι μπορεί να δώσει άμεσα λύση και στοιχεία για την υπόθεση σας μπορείτε να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο που ίσως να σας λύση και πολλές απορίες.

Πάντοτε βέβαια να θυμάστε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με την έμπειρη ομάδα μας και να σας λύση κάθε απορία. Λειτουργούμε με πλήρη εχεμύθεια και επαγγελματισμό. Τα γραφεία μας λειτουργούν νόμιμα με κρατική άδεια.

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Γεωργαντίδης

Είναι αληθινοί οι ιδιωτικοί ερευνητές;

Ναι, οι ιδιωτικοί ερευνητές είναι απολύτως αληθινοί. Δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο θέλουν να απεικονίζουν οι ταινίες του Χόλλιγουντ, αλλά πιστεύουμε ότι αυτό είναι καλό. Μέρος της αποστολής μας είναι να απομυθοποιήσουμε και να ομαλοποιήσουμε τη χρήση ιδιωτικών ερευνητών, να την εντάξουμε στην καθημερινότητα. Θέλουμε το μέσο μέλος του κοινού να σκέφτεται και να αποφασίζει με ευκολία να προσλάβει έναν ιδιωτικό ερευνητή, όταν αναζητά πληροφορίες για οτιδήποτε.

Είναι νόμιμοι οι ιδιωτικοί ερευνητές;

Ναι, οι ιδιωτικοί ερευνητές είναι απολύτως νόμιμοι. Δεν μας ενδιαφέρει, αλλά
και δεν χρειάζεται να παραβιάσουμε το νόμο. Όλες οι έρευνές μας είναι ασφαλείς, νόμιμες και συμμορφώνονται με το ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/23.1.2003. Οποιοσδήποτε μπορεί να απευθυνθεί σε ένα ιδιωτικό ερευνητή και είναι απολύτως εντός των νομίμων δικαιωμάτων σας να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε την αλήθεια. Επιπλέον, ένας ΙΕ* δεν έχει μεγαλύτερη εξουσία από οποιονδήποτε άλλο πολίτη – δεν μπορεί να επιβάλει πρόστιμο, να συλλάβει ή να διώξει κανέναν.

Πώς θα εγγυηθείτε την εμπιστευτικότητα;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα θέλουν να δημοσιοποιηθεί στο ευρύ κοινό, ότι προσέλαβαν έναν ιδιωτικό ερευνητή. Όλοι οι ιδιωτικοί ερευνητές θα πουν ότι η εμπιστευτικότητα σας είναι εγγυημένη, αλλά εμείς μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι υπάρχει ένα σχέδιο. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένας ΙΕ δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποκαλύψει την ταυτότητά σας. Για παράδειγμα, στο δικαστήριο, ένας δικαστής μπορεί να απαιτήσει από τον ΙΕ να αποκαλύψει ορισμένες λεπτομέρειες μιας υπόθεσης.

Τι παρέχει ένας ιδιωτικός ερευνητής;

Ένας ιδιωτικός ερευνητής είναι ένας επαγγελματίας που εργάζεται για να παράσχει πληροφορίες στους πελάτες του, είτε επιχειρήσεις είτε ιδιώτες. Σε αυτό που διαφέρει από τους δημόσιους ερευνητές, είναι ότι εκείνοι εργάζονται για να παράσχουν πληροφορίες στην κυβέρνηση και την Εισαγγελική
Υπηρεσία. Ιδιωτικός ερευνητής είναι κάποιος που διεξάγει έρευνα προκειμένου να αποκαλύψει ορισμένα στοιχεία. Οι ΙΕ μπορεί να χρειαστεί να υποβληθούν σε ειδική εκπαίδευση και να λάβουν άδεια από μια κρατική αρχή αδειοδότησης. Πολλοί συνταξιούχοι αστυνομικοί ή στρατιωτικοί ασκούν αυτό το επάγγελμα.

Τι πρέπει να κάνω πριν προσλάβω έναν ιδιωτικό ερευνητή;

Προτού υπογράψετε μια συμφωνία με έναν συγκεκριμένο ιδιωτικό ερευνητή, υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Για παράδειγμα, θα πρέπει να ζητήσετε αναφορές για τον ιδιωτικό ερευνητή, συμπεριλαμβανομένων παλαιότερων πελατών. Επιπλέον, ζητήστε τον αριθμό
άδειας του ερευνητή, εάν ισχύει και ελέγξτε με το κρατικό συμβούλιο αδειών για τυχόν συγκεκριμένα παράπονα που έχουν υποβληθεί εναντίον του.

Τι είδους υποθέσεις χειρίζονται οι ιδιωτικοί ερευνητές;
Σε κάθε είδους υποθέσεις χρησιμοποιούνται ιδιωτικοί ερευνητές. Συσχετίζονται συνήθως με υποθέσεις οικογενειακού δικαίου, συμπεριλαμβανομένων υποθέσεων επιμέλειας παιδιών, διαζυγίου, μοιχείας και υποθέσεων υποστήριξης παιδιών. Χρησιμοποιούνται επίσης σε περιπτώσεις ατυχημάτων και για ασφαλιστικές έρευνες. Επιπλέον, ένα ΙΕ μπορεί να προσληφθεί για να βοηθήσει στον εντοπισμό περιουσιακών στοιχείων, στην παροχή ιατροδικαστικών υπηρεσιών ή στην ολοκλήρωση ελέγχων ιστορικού. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των περιπτώσεων πάνω στις οποίες εργαζόμαστε κατά τη διάρκεια μιας εβδομαδιαίας ρουτίνας. Πάντως ο καθένας μπορεί να προσλάβει έναν ιδιωτικό ερευνητή. Από τον απλό πολίτη που αναζητά ένα χαμένο πρόσωπο ή έχει αμφιβολίες για τη συζυγική πίστη ή αναζητά αποδείξεις και στοιχεία για ένα επερχόμενο δικαστήριο, κάποιο τροχαίο ή ακόμα χρειάζεται επιτήρηση του έφηβου παιδιού του. Πράγματα καθημερινά που τυχαίνουν σε όλους μας και απαιτούν
βοήθεια, συμβουλές και λύση. Ωστόσο παράλληλα, δικηγορικά γραφεία, εμπορικές και εταιρικές επιχειρήσεις, ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας. Έχουμε τη δυνατότητα να βοηθούμε τους ανθρώπους να επιλύσουν τα προβλήματά τους, υπάρχουν πολύ λίγες
καταστάσεις που δεν έχουμε ξαναδεί και το πιο σημαντικό, όποιες κι αν είναι οι περιστάσεις είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε και να σας υποστηρίξουμε.

Τι ακριβώς κάνουν οι ιδιωτικοί ερευνητές;

Μπορούμε να προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών στους πελάτες μας. Π.χ. τα δικηγορικά γραφεία μπορούν να συλλέξουν πληροφορίες για διαδίκους ή μάρτυρες σε αστικές ή ποινικές υποθέσεις, προσλαμβάνοντας έναν ιδιωτικό ερευνητή. Οι ασφαλιστικές εταιρείες διατηρούν τις υπηρεσίες μας για τη διερεύνηση ύποπτων αξιώσεων. Οι ιδιώτες μπορούν να μας προσλάβουν για να βρούμε αγνοούμενους, να κάνουμε πλήρη επιτήρηση συζύγων ή να ανακαλύψουμε κρυμμένα περιουσιακά στοιχεία, που τυχόν χρειάζονται για να επιβάλουν μια δικαστική απόφαση. Μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες συντάσσουμε λεπτομερείς αναφορές, που περιγράφουν τα ευρήματά μας και επίσης μπορούμε να καταθέσουμε στο δικαστήριο.

Τι πρέπει να κάνω πριν προσλάβω έναν ιδιωτικό ερευνητή;

Προτού υπογράψετε μια συμφωνία με έναν συγκεκριμένο ιδιωτικό ερευνητή, υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Για παράδειγμα, θα πρέπει να ζητήσετε αναφορές για τον ιδιωτικό ερευνητή, συμπεριλαμβανομένων παλαιότερων πελατών. Επιπλέον, ζητήστε τον αριθμό άδειας του ερευνητή, εάν ισχύει και ελέγξτε με το κρατικό συμβούλιο αδειών για τυχόν συγκεκριμένα παράπονα που έχουν υποβληθεί εναντίον του.

Και τώρα μία ερώτηση φωτιά……….

Πόσο στοιχίζει ένας ιδιωτικός ερευνητής;

Υπάρχει ένας μύθος γύρω από αυτό το θέμα και δεν υπάρχει και λόγος. Μας το ζητούν πολλοί αυτό, αλλά εξαρτάται πάντα από το τι θέλουν να κάνουμε. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί κάποιο θέμα να λυθεί και μέσα σε μία ώρα! Σαν τι θα μπορούσε να στοιχίσει αυτό; Ή, το να βρεις κάποιον με το όνομα Ιερεμίας Στίχος στην Ακράτα Αιγιαλείας θα κοστίσει το ίδιο, όσο το να βρεις κάποιον με το όνομα Ιωάννης Παπαδόπουλος στη Θεσσαλονίκη; Ποτέ δεν υπάρχουν δύο περιπτώσεις που να είναι ίδιες, επομένως δεν πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να δώσουμε μια τιμή. Είμαστε όμως στην ευχάριστη θέση
να συζητούμε την τιμολόγηση με τους υποψήφιους πελάτες μας και πάντα προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τους στόχους και τον προϋπολογισμό τους.
Γενικά όμως οι ιδιωτικοί ερευνητές χρεώνουν μια ωριαία αμοιβή που βασίζεται στην πολυπλοκότητα της υπόθεσης, στην τοποθεσία και άλλους παράγοντες. Ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να είναι διαθέσιμες έναντι πάγιας χρέωσης, όπως έλεγχος ιστορικού ή εγγραφής. Πολλοί ιδιωτικοί ερευνητές θα ζητήσουν
ένα ποσό εκ των προτέρων για να συμφωνήσουν να αναλάβουν την υπόθεση. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πληρώσετε για ποσά που ξοδεύουν ιδιωτικοί ερευνητές για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας, όπως χιλιόμετρα, χρεώσεις αεροπορικών εταιρειών, χρεώσεις αντιγραφής, χρεώσεις υπεραστικών τηλεφωνικών κλήσεων και χρεώσεις εκτύπωσης φωτογραφιών. Καλέστε μας στο ……….. για προσφορά και δωρεάν συμβουλευτική. Εναλλακτικά, συμπληρώστε μια φόρμα επικοινωνίας και ένας από τους αντιπροσώπους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σήμερα.
Πώς λειτουργούν οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ;
Όλα τα ιδιωτικά γραφεία ντετέκτιβ έχουν διαφορετικές μεθοδολογίες, αλλά εμείς έχουμε μια ξεχωριστή διαδικασία για κάθε έρευνα.

Ξεκινάμε πάντα με μια φιλική συνομιλία στο τηλέφωνο με τους υποψήφιους πελάτες μας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητήσουμε τους στόχους σας και θα αξιολογήσουμε τη σκοπιμότητα της περίπτωσής σας.
Παραθέτουμε προσφορά
Σας παραθέτουμε μια προσφορά με βάση τις υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι χρειάζεστε. Θα σας δώσουμε μια ανάλυση της δομής τιμολόγησης, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών δαπανών και θα σας ρωτήσουμε εάν χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη.
Έρευνα
Αφού λάβουμε το πράσινο φως από εσάς, θα ξεκινήσουμε την έρευνά σας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι στο τηλέφωνο αλλά και κατ’ ιδίαν και φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόοδό μας.
Αρχική έκθεση
Θα συζητήσουμε τα αποτελέσματα των ερευνών μας μαζί σας. Εάν πιστεύουμε ότι η περίπτωσή σας θα επωφεληθεί από τυχόν πρόσθετες υπηρεσίες, θα σας τις προτείνουμε σε αυτό το σημείο, αλλά αν πιστεύουμε ότι έχουμε όλα όσα χρειάζεστε, θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.
Τελική αναφορά
Σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη τελική έκθεση, που περιγράφει σχολαστικά
όλα τα ευρήματά μας. Θα περιέχει όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει, καθώς και τη γραπτή αναφορά. Γιατί να επιλέξω τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Γεωργαντίδης;
Είμαστε παθιασμένοι με την παροχή ερευνών με επίκεντρο τον πελάτη. Ενώ η συλλογή αποδεικτικών στοιχείων είναι φυσικά ένα ουσιαστικό μέρος κάθε έρευνας, μας αρέσει να ακολουθούμε μια πιο ολιστική προσέγγιση από άλλες υπηρεσίες.
Δημιουργούμε σχεδιασμό πληροφοριών για όλους τους πελάτες μας, για να διασφαλίσουμε ότι έχουμε λεπτομέρειες για όλους τους στόχους τους. Εργαζόμαστε ακούραστα για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε αυτούς τους στόχους, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερη
εξυπηρέτηση γνωρίζοντας τους πελάτες μας.

Αυτή η σύνδεση μας βοηθά, γιατί σημαίνει ότι γνωρίζουμε τι είδους πρόσθετη υποστήριξη χρειάζεστε από εμάς. Κατανοούμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας αντιμετωπίζουν πολύ προσωπικές δυσκολίες, επομένως εγγυόμαστε ότι θα σας συμπεριφερόμαστε με κατανόηση και αξιοπρέπεια.

Δεν μας ενδιαφέρει να κρίνουμε, παρά μόνο πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Σεβόμαστε πάντα τις προτιμήσεις επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του πώς, πότε και πόσο συχνά θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας, και μπορούμε να σας προσφέρουμε την επιλογή μεταξύ ενός άνδρα ή μιας γυναίκας ερευνητή. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να συνομιλούμε με οποιονδήποτε
ενδιαφέρεται για εξειδικευμένες, επαγγελματικές υπηρεσίες έρευνας.

About the Author:

Leave A Comment