Εντοπισμός χαμένων προσώπων

//Εντοπισμός χαμένων προσώπων
Εντοπισμός χαμένων προσώπων 2021-08-29T08:57:00+00:00

 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Συχνά ακούμε το φαινόμενο των εξαφανισμένων ανθρώπων. Άλλοτε νεαρών ατόμων σε ηλικία και άλλοτε ηλικιωμένων. Η γραμμή ζωής silver alert, σε καθημερινή βάση, ψάχνει αυτά τα άτομα μέσω της προβολής φωτογραφιών και λίγων στοιχείων που διαθέτη.

Σπάνια κάποιος μπορεί να θυμηθεί την φυσιογνωμία που είδε μετά τα επόμενα 5 λεπτά, άρα και αυτό είναι δύσκολο να βοηθήσει τον κάθε πολίτη όσο κι αυτός αν το θέλει. Τα νεαρά άτομα σε ηλικία εξαφανίζονται κατά 95% με την θέληση τους ή γιατί κάποιος άλλος τα ώθησε να το κάνουν.

Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό έχει θετικό αποτέλεσμα στην εύρεση τους. Το βασικό είναι να γίνει αυτό στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Έτσι ούτως ώστε να αποφευχθούν πολλές δυσάρεστες καταστάσεις όπου ένας άνθρωπος  μπορεί να έρθει αντιμέτωπος εφόσον είναι εξαφανισμένος.

Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι πάλι, οι άνθρωποι που πέρασαν πολλά για να μας μεγαλώσουν και τώρα πια θεωρούνται εξαφανισμένοι και για αυτούς ισχύει ότι θα πρέπει το συντομότερο να τους φέρουμε κοντά μας.

Οι περισσότεροι χάνονται λόγω γεροντικής άνοιας – αλσχάιμερ και αυτό δυσκολεύει την επιστροφή στον χώρο τους.

Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι επιβάλετε να ψαχθούν το συντομότερο.Λόγω ηλικίας εξασθενεί γρήγορα ο οργανισμός τους στην ταλαιπωρία της προσπάθειας να γυρίσουν πίσω στο μέρος τους και ο τρόμος λόγω ανασφάλειας που κυριαρχεί μέσα τους όλο και μεγαλώνει.

Ιδιωτικός Ντετέκτιβ Γεωργαντίδης

Η αστυνομικές αρχές είναι δύσκολο να εντοπίσουν τέτοιου είδους ανθρώπων γιατί οι εξαφανισμένοι είναι άνθρωποι και κινούνται στο καθημερινό μας περιβάλλον χωρίς κανένας να καταλαβαίνει αν κάποιος από αυτούς αναζητείτε ως αγνοούμενος.

Φανταστείτε την Αστυνομία αν θα μπορούσε να σταματάει κάθε έναν ηλικιωμένο που περπατάει στον δρόμο να ψάξει να βρει αν είναι χαμένος!

Χαμένος ακόμα θεωρείται και ο άνθρωπος που ψάχνετε από συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα που ζουν στο εξωτερικό και έχουν χρόνια να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Εντοπισμός χαμένων προσώπων

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς:

Να ασχοληθούμε με την άμεση και την εντεταμένη ανά 24ωρο έρευνα για τον εντοπισμό του δικού σας ανθρώπου.

Για τα νεαρά άτομα σε ηλικία να ασχοληθούμε με το περιβάλλον που κινούνται γενικώς και να σας ειδοποιήσουμε την στιγμή του εντοπισμού.

Για τους ζητηθέντες αγνοούμενους που μας αναθέσει κάποιος κάτοικος εξωτερικού, μπορούμε να αναζητήσουμε σε όλη την Ελλάδα να εντοπίσουμε και να τον φέρουμε σε επαφή αφού και ο δεύτερος επιθυμεί το ίδιο.

Δωρεάν συμβούλες από έμπειρο Ιδιωτικό Ερευνητή, στο πρώτο ραντεβού δεν υπάρχει χρέωση. Καλέστε μας στο 6906277390

Η ανεύρεση εντοπισμού εξαφανισμένων ατόμων γίνεται χωρίς ηλεκτρονικά μέσα και απαιτούνται έξοδα μετακίνησης.

Εντοπισμός χαμένων προσώπων
Εντοπισμός χαμένων προσώπων