Υποθέσεις που αφορούν την επιμέλεια παιδιών

//Υποθέσεις που αφορούν την επιμέλεια παιδιών
Υποθέσεις που αφορούν την επιμέλεια παιδιών 2021-08-29T09:12:38+00:00

Υποθέσεις που αφορούν την επιμέλεια παιδιών

Το φαινόμενο των διαζυγίων καθημερινώς αυξάνετε καθώς πολλά ζευγάρια έχουν να αντιμετωπίσουν το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που αλλάζει την συμπεριφορά μεταξύ τους.

Στην περίπτωση ενός χωρισμού – διαζυγίου ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει το ζευγάρι είναι η επιμέλεια ενός ή περισσοτέρων παιδιών. Ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις στο 99% δίνει την επιμέλεια του παιδιού στην γυναίκα – μητέρα χωρίς αυτός να γνωρίζει αν η μητέρα τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για να μεγαλώσει το παιδί ή τα παιδιά με τον σωστό τρόπο. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουμε την μητέρα να ζητάει εξωπραγματικά ποσά από τον πατέρα ως έξοδα διατροφής. Τα Ελληνικά δικαστήρια δεν γνωρίζουν αν η ανατροφή των παιδιών γίνετε από το σωστό άτομο, αλλά θεωρούν ότι η βιολογική μητέρα είναι αυτή που είναι ικανότερη του πατέρα να μεγαλώσει σωστά το παιδί ή τα παιδιά. Με βάση των στοιχείων που μπορούμε να καταθέσουμε είναι ικανά τα Ελληνικά δικαστήρια να αποφασίσουν για το ποιος τελικά θα αναλάβει την επιμέλεια και διατροφή των παιδιών.

Η εταιρία μας παρέχει:

Νομικές συμβουλές από δικηγόρο της εταιρίας.

Παρακολούθηση στον χώρο εργασίας της μητέρας ή του πατέρα.

Παρακολούθηση σε κοινόχρηστους χώρους των γονέων.

Παρακολούθηση των παιδιών στον χώρο της εκπαίδευσης του και γενικότερα στον χώρο που μεγαλώνουν.

Αποδεικτικά στοιχεία στα οικονομικά των γονέων σε περίπτωση διαφωνίας ποσού για το επίδομα διατροφής.

Γενικώς στοιχεία που δείχνουν ανικανότητα του ατόμου που έχει στην επιμέλεια του τα παιδιά.

Εμπιστευτείτε τα χρόνια εμπειρία μας!

Υποθέσεις που αφορούν την επιμέλεια παιδιών

Όλα τα στοιχεία δίνονται μόνο προς ενημέρωση. Το νομικό σκέλος και η συμβουλή για το επόμενο σας βήμα ανήκει στον νομικό σύμβουλο μας ή στον δικό σας!

Το γραφείο μας παρέχει όλες τις νομικές καλύψεις που χρειάζεται η υπόθεση σας για την πιο άμεση επίλυση της. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας. Ένας έμπειρος ερευνητής θα επικοινωνήσει μαζί σας. Καλέστε στο 6906277390