Εποπτεία Ανηλίκων

//Εποπτεία Ανηλίκων
Εποπτεία Ανηλίκων 2021-08-29T08:58:28+00:00

Εποπτεία Ανηλίκων

Ειδικευμένη ομάδα επιμελείται από το γραφείο μας για την εποπτεία Ανήλικων παιδιών, που βρίσκονται σε κάποιο κίνδυνο.

Τα παιδιά κινδυνεύουν καθημερινά ακόμα και από το ίδιο το σχολικό περιβάλλον τους. Οι κίνδυνοι είναι τόσοι πολύ, είναι δύσκολο να υπάρχει ο έλεγχος παντού. Σε μεμονωμένες φυσικά περιπτώσεις για κάποιους γονείς, λόγο επαγγέλματος ή συνθηκών αναγκάζονται να μην είναι με το παιδί τους όλη την ημέρα. Οι κίνδυνοι λοιπόν βάση καθημερινότητας ίσως να είναι ακόμα μεγαλύτεροι ακόμα και για την ποιότητα ζωής του παιδιού σας αν το αφήνετε σε “νταντά”.

Αν έχετε την υποψία ότι για κάποιο λόγο το παιδί  σας κινδυνεύει ή παραμελείται σίγουρα ένας ειδικός ερευνητής μπορεί να σας βοηθήσει αποτελεσματικά.

Ο χωρισμός ενός ζευγαριού είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο τις τελευταίες δεκαετίες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε έναν χωρισμό είναι το πώς και με ποιόν τρόπο μπορεί να μεγαλώνει το παιδί που θα προκύπτει από αυτόν τον γάμο.

Το ότι κάποιος ορίζετε από τα Ελληνικά δικαστήρια να επιμελείται το παιδί δεν σημαίνει ότι είναι και ο ικανότερος που θα μεγαλώσει καλύτερα και το παιδί. Τα τελευταία χρόνια ιδιωτικοί ερευνητές μπορούν να ερευνήσουν αν γίνετε σωστά η επιμέλεια του παιδιού σας.

Ιδιωτικές Έρευνες Γεωργαντίδης. Προστασία του ανήλικου παιδιού σας από ψυχική ή σωματική κακοποίηση.

Τι σας προσφέρουμε:

Έρευνα για παραμέληση των παιδιών.

Έρευνα για ελλειπής ανατροφής τους.

Έρευνα για κακόβουλη μεταχείριση ή καθοδήγησή τους.

Έρευνα για βίαιη συμπεριφορά ή κακοποίηση.

Τη διερεύνηση στο σχολείο και το εξωτερικό τους περιβάλλον.

Επιτήρηση και προστασία Ανηλίκων.

Διακριτική έρευνα με την γραπτή εντολή του ενός εκ των δυο γονέων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Άμεσα ένας έμπειρος ερευνητής θα σας δώσει όσες πληροφορίες χρειάζεστε.

Εποπτεία Ανηλίκων