Εντοπισμός Στοιχείων για Δικαστική Έρευνα

//Εντοπισμός Στοιχείων για Δικαστική Έρευνα
Εντοπισμός Στοιχείων για Δικαστική Έρευνα 2023-02-23T18:18:41+00:00

Κάποιες φορές οι επιχειρήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν δικαστικές διαμάχες με υπαλλήλους που τους έκλεψαν, που τους διεκδικούν διάφορα με δόλο για να τους αποσπάσουν αποζημίωση που δεν τους ανήκει, εκβιασμό από τον υπάλληλο, κακή συμπεριφορά δίνοντας το δικαίωμα να τον απολύσουν με σκοπό την αποζημίωση και με άλλου είδους τεχνάσματα. Το ίδιο μπορεί να αντιμετωπίσει μια επιχείρηση και από κάποιον εξωτερικό συνεργάτη. Σε αυτές και παρόμοιες περιπτώσεις ο επιχειρηματίας έρχεται αντιμέτωπος με το ΙΚΑ, με την επιθεώρηση εργασίας, τις διωκτικές αρχές και τέλος τα δικαστήρια. Σε τέτοιες περιπτώσεις όσο περισσότερα στοιχεία που αληθεύουν καταθέσει ο επιχειρηματίας, τόσο ευκολότερα και ανώδυνα θα ξεμπερδέψει.

Ποιους ενδιαφέρει:

Όσους απασχολούν εργατικό προσωπικό.

Επιχειρηματίες που απασχολούν προσωπικό.

Κατοικίες με εσωτερικό προσωπικό ή ωρομίσθιο.

Τι παρέχουμε:

Έρευνα και αποδείξεις για ψευδή στοιχεία.

Νομική προστασία με δικηγόρο της Εταιρείας μας.

Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει έτσι, μπορούμε να συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε! 100% εγγυημένα και άμεσα αποτελέσματα ερευνών και συλλογή στοιχείων για την δικαστική υπόθεση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 6906277390.

Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσα με την έγγραφη εντολή του επιχειρηματία ή του εργοδότη όταν η περίπτωση αφορά οικιακή βοηθό.