Ιδιωτικές Έρευνες

/Ιδιωτικές Έρευνες
Ιδιωτικές Έρευνες 2023-02-23T18:05:50+00:00

 

Ιδιωτικές Έρευνες

Ιδιωτικός Ντετέκτιβ 24 ώρες

Είναι οι έρευνες που διεξάγει ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ προκειμένου να συγκεντρώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στην άμεση λύση μιας υπόθεσης που χρειάζεται στοιχεία.

Διεξάγουμε έρευνες που αφορούν την εύρεση χαμένων ανθρώπων που αναζητάτε. Την απιστία που θα δημιουργήσει πρόβλημα στον δεσμό ή την οικογένεια σας.

Στοιχεία που πιθανόν θα μας φανούν χρήσιμα για να κερδίσουμε μια ενδεχόμενη δίκη. Τον έλεγχο του ιστορικού ενός ανθρώπου ενδεχόμενου νέου μέλους της οικογένειας μας. Του νέου συνεργάτη της επιχείρησης σας.Στοιχεία που σας ενδιαφέρουν για τον άνθρωπο που θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα ζωή.

Οποιαδήποτε δικαστικά στοιχεία χρειάζεστε για την επιχείρηση σας, κληρονομικά στοιχεία και συμβουλές από νομικό σύμβουλο.

Έλεγχος και μελέτη για την προστασία των χώρων σας, στην κατοικία ή στον εργασιακό σας χώρο.

Εντοπισμός στοιχείων για κάποιον που σας παρενοχλεί ηλεκτρονικά. Έρευνα με ότι έχει να κάνει για την προστασία των ανηλίκων παιδιών σας. Έλεγχος αν διαρρέουν πληροφορίες στην εργασία σας από κάποιον συνεργάτη σας.Έρευνα αν κάποιος από τους υπαλλήλους σας έχει παράλληλη δραστηριότητα με ανταγωνιστή σας.

Έρευνες για χαμένα χρήματα. Εύρεση στοιχείων για οφειλέτες, έρευνα για άτομα που πάνε ως ψευδομάρτυρες εναντίον σας.

Ιδιωτικές Έρευνες

Σας προσφέρουμε και πολλές ακόμα έρευνες κατόπιν ειδικής συμφωνίας.

Όλες οι έρευνες από το δικό μας γραφείο γίνονται σε νομικά πλαίσια και κατόπιν ενημέρωσης του νομικού μας συμβούλου.

Το γραφείο κάνει την έρευνα με την γραπτή εντολή του εντολέα και τελειώνει μέχρι το σημείο που ενημερώνεται ο πελάτης για την υπόθεση του. Την συνέχεια αν επιθυμεί μπορεί το γραφείο να την παρέχει με τον νομικό σύμβουλο της εταιρείας μας.

Τα στοιχεία του κάθε πελάτη είναι προσωπικό απόρρητο και καταστρέφονται μπροστά του μετά το πέρας της συνεργασίας.

Το γραφείο μας έχει όλο το δικαίωμα να διακόψει την έρευνα την ίδια στιγμή που θα διαπιστώσει ότι κινδυνεύει από παρανομία ή θέτει σε κίνδυνο την προσωπική του ακεραιότητα ή τρίτων. Δρούμε πάντα με πλήρη εχεμύθεια!

Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Ευστράτιος Γεωργαντίδης.

Τα ηλεκτρονικά μέσα που τυχόν χρησιμοποιηθούν μπαίνουν σε λειτουργία μόνο για την προστασία του εντολέα κατά των εγκληματικών πράξεων και αφορούν την προστασία του ιδίου ή δικών του προσώπων.

Ιδιωτικές Έρευνες

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Ιδιωτικός Ντετέκτιβ Γεωργαντίδης έρευνες/παρακολούθηση με αξιοπιστία, συνέπεια και προσιτές τιμές.

Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας! Ένας έμπειρος ερευνητής θα σας βοηθήσει άμεσα. Δωρεάν συμβουλές!

Ιδιωτικές Έρευνες Γεωργαντίδης το Νο1 γραφείο Ερευνών με κρατική άδεια και Ευρωπαϊκές Διακρίσεις.