Ανίχνευση Παρακολούθησης

/Ανίχνευση Παρακολούθησης
Ανίχνευση Παρακολούθησης 2020-01-12T09:30:53+00:00

Ανίχνευση Παρακολούθησης

Η παρακολούθηση και η αντιπαρακολουθηση είναι εξίσου σημαντικά.

“Παρακολούθηση”

Η παρακολούθηση είναι αυτό που μας ενδιαφέρει προκειμένου να αποσπάσουμε μια πληροφορία ή να προστατεύσουμε για οποιονδήποτε σκοπό την οικογένεια μας, την ακίνητη περιουσία μας, τον χώρο εργασίας μας ή για πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν σε ενδεχόμενο δικαστήριο.

“Αντιπαρακολούθηση”

Η αντιπαρακολούθηση  μας προστατεύει από μια κακόβουλη προσέγγιση με σκοπό να κατασκοπεύσουν εμάς τους ίδιους, την οικογένεια μας με σκοπό να μας κάνουν κακό ή την επιχείρηση μας προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες με σκοπό τον ανταγωνισμό σε κάποιο δικό μας προϊόν.

Ποιους ενδιαφερει:

Οποιουσδήποτε θέλουν να προστατέψουν την προσωπική τους ζωή και της οικογένειας τους κατά εγκληματικών κακόβουλων πράξεων.

Επαγγελματίες με μεγάλες εταιρείες παραγωγής προϊόντων προκειμένου να αποφύγουν διάρρευση πληροφοριών.

Ανίχνευση Παρακολούθησης

Τι παρέχουμε:

Έλεγχο στους χώρους για τυχόν τοποθετημένους κοριούς – κάμερες.

Παρακολούθηση έως ότου βρούμε ποιος τοποθέτησε τους κοριούς ή τις κάμερες.

Σε ειδικές περιπτώσεις αν κάποιος παρακολουθεί τις κινήσεις σας σε εξωτερικούς χώρους.

Ο έλεγχος γίνεται με τεχνικά ηλεκτρονικά μέσα και σε κάποιες περιπτώσεις από άτομα εκπαιδευμένα της εταιρείας μας για την παρακολούθηση εξωτερικών χώρων.

Υποψιάζεστε ότι κάποιος παρακολουθεί τις κινήσεις σας,την εταιρεία σας ή την οικογένεια σας;Έχετε υποψίες ότι κάποιος υπάλληλος σας, δίνει πληροφορίες σε κάποιον ανταγωνιστή σας;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών Γεωργαντίδης. Το γραφείο μας θα σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλές για τις υποψίες σας ή για την άμεση λύση τις υπόθεσης που σας ανησυχεί.

Ανίχνευση Παρακολούθησης από ομάδα με πιστοποιήσεις και χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

Ανίχνευση Παρακολούθησης

Ανίχνευση Παρακολούθησης