Ασφαλιστικές Απάτες

//Ασφαλιστικές Απάτες
Ασφαλιστικές Απάτες 2023-02-23T18:15:55+00:00

Ασφαλιστικές Απάτες

Λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας, επιτήδειοι προσπαθούν να επιβιώσουν ή να πλουτίσουν παράνομα εις βάρος μιας ασφαλιστικής απάτης.

Οι ασφαλιστικές απάτες σήμερα αποτελούν το 15% του συνόλου των αποζημιώσεων που καταβάλλονται ετησίως για τις ασφαλίσεις που αφορούν ζημιές. Η ασφαλιστική απάτη αποτελεί  ποινικό αδίκημα και αντιμετωπίζονται πολύ σοβαρά από τα Ελληνικά δικαστήρια. Περιπτώσεις που αποτελούν τις ασφαλιστικές απάτες έχουν να κάνουν, με στημένα αυτοκινητιστικά ατυχήματα, εργατικά ατυχήματα και αποζημιώσεις εργαζομένων, με ασφάλειες υγείας και υγειονομική περίθαλψη, με εικονικούς τραυματισμούς ή θανάτους, με αποζημιώσεις σε στημένες κλοπές σπιτιών ή εμπορευμάτων καταστημάτων και με διάφορες άλλες περιπτώσεις.

Ποιους ενδιαφέρει:

Ιδιωτικούς ασφαλιστικούς φορείς.

Δημόσιους ασφαλιστικούς φορείς.

Τμήματα αποζημιώσεων.

Πότε σας ενδιαφέρει:

Όταν αισθάνεστε ή υποψιάζεστε ότι μια υπόθεση που αξιολογείτε φαίνεται ύποπτη, είναι ψευδείς ή ακόμα αν στερείται βασικών πληροφοριών.

Τι σας παρέχουμε:

Με την έρευνα μας μπορούμε να δούμε τις περιπτώσεις που ενέχουν υπερβολικές αξιώσεις και είναι παραπλανητικές ή ψευδείς.

Ειδικές έρευνες ανάλογα την περίπτωση.

Δείτε επίσης

Νομική Κάλυψη

Εντοπισμός στοιχείων για δικαστική έρευνα

Έρευνα δικαστικών υποθέσεων

Το γραφείο μας παρέχει νομική κάλυψη.

100% έγκυρα και άμεσα αποτελέσματα. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Καλέστε μας τώρα για να κλείσουμε ραντεβού στο 6906277390