Ανεξιχνίαστα Εγκλήματα

//Ανεξιχνίαστα Εγκλήματα
Ανεξιχνίαστα Εγκλήματα 2023-02-23T19:47:13+00:00

Κατά καιρούς υπάρχουν εγκλήματα τα οποία για κάποιους λόγους έχουν καταγραφεί σαν ανεξιχνίαστα με χιλιάδες σκονισμένους φακέλους στις αποθήκες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και σε άλλα Αστυνομικά παραρτήματα.

Λόγω πολλών περιστατικών και ελλείψεις δυναμικού προσωπικού πολλές υποθέσεις εκκρεμούν. Πολλές υποθέσεις “κλείνουν” χωρίς να εξιχνιαστεί.

Υπάρχουν περιπτώσεις που άνθρωποι φοβούμενοι να μην κλείσει η υπόθεση χωρίς να έχει βρεθεί ο ένοχος  έψαξαν με τη βοήθεια ιδιωτικών *ντετέκτιβ   προκειμένου να βοηθήσει τις αστυνομικές αρχές να εξιχνιάσουν το έγκλημα και να βρεθεί ο ένοχος.

Κάποιες άλλες που θεώρησαν ότι το άτομο που εκτίει την ποινή του μπορεί να την μειώσει συγκεντρώνοντας κάποια επιπλέον στοιχεία που τυχόν αποδεικνύουν την εν μέρει άδικη κατηγορία του(επανεξέταση δίκης για νέα στοιχεία).

Στο παρελθόν υπήρξαν κάποιες υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και τις οποίες εξιχνιάστηκαν με στοιχεία που συγκέντρωσαν από έρευνες Ιδιωτικοί ερευνητές. Η υπόθεση της Σαντορίνης με την 25χρονη σύζυγό που αποκεφαλίστηκε από τον 31χρονο μάγειρα σύζυγο της. Η υπόθεση του Θεόφιλου Σεχίδη στη Θάσο που έγινε συλλέκτης των κεφαλών της οικογενείας του. Την δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Τους Σατανιστές της Παλλήνης. Την δολοφονία της 2οχρονης Κικής Κουλόγλου στην Βέροια. Την υπόθεση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια. Υπάρχουν αμέτρητες τέτοιες υποθέσεις που Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ Βοήθησαν αποτελεσματικά.

Ανεξιχνίαστα Εγκλήματα

Ποιους ενδιαφερει:

Άτομα που εκκρεμούν φάκελοι εγκληματικών πράξεων – δολοφονιών.

Άτομα που εκκρεμούν φάκελοι για οικονομικά εγκλήματα – απάτες.

Άτομα που εκτίουν ποινή φυλάκισης και ψάχνουν στοιχεία προκειμένου να επανεξετάσουν την υπόθεσή τους για μείωση της ποινής τους.

Δικηγόρους που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση των πελατών τους.

Τι προσφέρουμε:

Εκτεταμένες έρευνες με άμεσα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ανεξιχνίαστα Εγκλήματα

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Γεωργαντίδης. Με κρατική άδεια και Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις.

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Γεωργαντίδης Επικοινωνήστε μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το γραφείο μας παρέχει δωρεάν συμβουλές υπόθεσης!

Το γραφείο μας παρέχει νομική κάλυψη της υπόθεσης σας αν το απαιτεί για την άμεση επίλυση.

100% εγγυημένα και άμεσα αποτελέσματα. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν δεν γίνει η συλλογή στοιχείων. Έχουμε τον τρόπο και μπορούμε να συλλέξουμε για εσάς όλες τις αποδείξεις που χρειάζεστε για την επίλυση της υπόθεσης σας.

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Γεωργαντίδης, με κρατική άδεια.

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν ιδιωτικό Ντετέκτιβ 6906277390