Έρευνες Συζυγικής Απιστίας

//Έρευνες Συζυγικής Απιστίας
Έρευνες Συζυγικής Απιστίας 2021-05-01T09:35:42+00:00

Έρευνες Συζυγικής Απιστίας

Η συζυγική απιστία είναι ένα σύνηθες τελευταία φαινόμενο που απασχολεί καθημερινώς πολλά ζευγάρια. Όλοι οφείλουν να γνωρίζουν την αλήθεια για το τι συμβαίνει στην σχέση τους προκειμένου να την επαναφέρουν στην ηρεμία τους ή ακόμα να της δώσουν ένα τέλος και να προσπαθήσουν ένα νέο ξεκίνημα.

Ζευγάρια που βρίσκονται σε δεσμό ή είναι αρραβωνιασμένα μπορούν να προλάβουν μια άσχημη κατάσταση, προκειμένου να έχουν έναν επιτυχημένο γάμο.

Κάποιοι παντρεμένοι μπορούν να σώσουν τον γάμο τους κάνοντας μια νέα προσπάθεια με το άτομο που τους απάτησε και κάποιοι άλλοι να προστατέψουν και τις περιουσίες τους από έναν ενδεχόμενο χωρισμό. Σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις παντρεμένων μπορεί να παίξουν κάποια στοιχεία και καταλυτικά σε περίπτωση νομικής διαδικασίας για την επιμέλεια ενός παιδιού.

Η έρευνα γίνεται με σκοπό της επανασύνδεσης ενός ζευγαριού εφόσον η απιστία βρίσκετε στο γενετικό της στάδιο και αφού το επιθυμούν και αμφότεροι το ζευγάρι.

Έρευνες Συζυγικής Απιστίας

Ποιους ενδιαφέρει:

Νέες σχέσεις με σκοπό την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Γονείς που ερευνούν ιστορικά στοιχεία για τον ενδιαφερόμενο γαμπρό – νύφη.

Παντρεμένους με υπόνοιες ότι τους απατούν.

Παντρεμένους που θέλουν να προστατέψουν την περιουσία τους σε έναν ενδεχόμενο χωρισμό.

Παντρεμένους που ζητούν διαζύγιο.

Παντρεμένους που ζητούν στοιχεία για δικαστήριο προκειμένου να διεκδικήσουν την επιμέλεια ενός παιδιού.

Το γραφείο παρέχει πλήρη εχεμύθεια και πληροφορίες με νόμιμους τρόπους προκειμένου να διασφαλίσει την ηρεμία και τυχόν επανασύνδεσης του ζευγαριού.

Παρέχετε νομικός σύμβουλος του γραφείου για την εξέλιξη της υπόθεσης σας εάν αυτά πάρουν τον δρόμο για τα Ελληνικά δικαστήρια.

Έρευνες Συζυγικής Απιστίας

Αν κάτι υποψιάζεστε ‘η αν έχετε κάποια ένδειξη για απάτη-απιστία στο Γάμο σας ή στην Σχέση σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.  Οι έρευνες μας  σε συνεργασία με τους τρόπους που έχουμε θα σας φέρουμε τα στοιχεία πολύ πιο σύντομα από όσο νομίζετε.

Δείτε επίσης

Υπηρεσίες έρευνας

Ιδιωτικές έρευνες

Νομική Προστασία.