Ποιοι Είμαστε

/Ποιοι Είμαστε
Ποιοι Είμαστε 2020-04-08T13:31:27+00:00

Ποιοι Είμαστε

Ιδιωτικός Ντετέκτιβ Ευστράτιος Γεωργαντίδης.

Η Ερευνητική μας ομάδα αποτελείται από συνεργάτες με πολυετή εμπειρία και ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις στο χώρο των ερευνών.Τα γραφεία μας λειτουργούν με κρατική άδεια. Αρ.Αδείας 4891/7/1/217-στ’.

Κάθε έρευνα- παρακολούθηση γίνεται κάτω από πλήρη εχεμύθεια. Πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις, που χρειάζεται ένας Ιδιωτικός Ερευνητης -Ιδιωτικός *Ντετέκτιβ, για να γίνει μία έρευνα σωστά και με το νόμο.

Σας παρέχουμε στοιχεία που μπορούν ακόμα και να φτάσουν σε δικαστήριο για κάποια υπόθεση.

Διαθέτουμε ηλεκτρονικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Τα χρόνια εμπειρίας μας σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές διακρίσεις, φέρνουν το αποτελεσμα για κάθε υπόθεση που φτάνει σε εμάς . Έχουμε τον τρόπο να πάντα 100% επιτυχία.

Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Γεωργαντίδης

Πράξεις που συναντάει ο καθένας από εμάς στην σχέση του, την οικογένεια του, το φιλικό του περιβάλλον, την δουλειά ή την επιχείρηση του, ακόμα και την επιμέλεια του παιδιού του.

Συνεργάτης μας ασχολείται αποκλειστικά με την μελέτη για την άμεση επίλυση του προβλήματος που σας απασχολεί γιατί η κάθε περίπτωση είναι μοναδική και ιδιαίτερη.

Κάθε έρευνα αφού μελετηθεί από τον βασικό πυρήνα, ενημερώνεται η ομάδα εκπαιδευομένων ατόμων. Σε συντονισμό όλων ξεκινάει η “επιχείρηση” εντοπισμού παρακολούθησης και συλλογής στοιχείων.

Η ομάδα μας ενημερώνετε και παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.Η επαγγελματικότητα μας και η εχεμύθεια είναι ένα από τα προσόν μας μας κάνει την διαφορά.

Κινούμαστε με άκρως επαγγελματικό και διακριτικό τρόπο προκειμένου να εξασφαλίσουμε την αξιόπιστη έρευνα σας. Με τον καλύτερο και πάντα εμπιστευτικό τρόπο.

Διασφαλίζουμε πάντα πάνω απ’ όλα την δική σας ασφάλεια. Σας παρέχουμε με διακριτικό και έμπιστο τρόπο τα στοιχεία της έρευνας.Είμαστε στο πλευρό σας όλο το 24ωρο. Πρόθυμοι πάντα να λύσουμε όσο πιο άμεσα είναι δυνατόν το πρόβλημα σας  με 100% επιτυχία.

Θα σας συμβουλέψουμε πάντα σύμφωνα με την επαγγελματική μας εμπειρία για τον τρόπο που μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που σας απασχολεί.

Σας δίνουμε άμεσα τα σωστά βήματα για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την όποια υπόθεση σας απασχολεί.

Έχουμε πάντα τον τρόπο να φτάνουμε στο τελικό στόχο με τα ακράδαντα στοιχεία που συλλέγουμε για εσάς.

Καλέστε μας τώρα να συζητήσουμε παρέα το θέμα το οποίο σας απασχολεί. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να ξεκινήσει την δράση για την λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί.

Μην διστάζετε επικοινωνήστε μαζί μας 6906277390

Ποιοι Είμαστε